Stagiair(e) Internationaal Marktonderzoek(40 uur per week)

Job description

Wat ga je doen?
BouwKennis BV is grotendeels operationeel op de Nederlandse markt. Daarnaast hebben we een zusteronderneming in Duitsland, doen we onderzoek in België en gaan we internationaal uitbreiden. De vraag is alleen welke landen bieden voor BouwKennis de beste kansen? Om dit te in beeld te brengen, zijn wij op zoek naar een stagiair. Moet BouwKennis uitbreiden naar Frankrijk, Spanje of zijn er meerdere landen die de juiste kansen bieden? Als stagiair Internationaal Marktonderzoek bij BouwKennis duik je dus in de internationale (bouw)markt met als centraal onderwerp: Een verkenning van kansen voor BouwKennis op de Europese markt. Naast een gedegen onderzoek, zijn wij uiteraard ook benieuwd naar hoe jij dit vraagstuk in de praktijk zou aanpakken!


Wie ben jij?
Jij volgt een (HBO/WO) opleiding binnen de marketing, bedrijfskunde, commerciële economie of een vergelijkbare studie en je bent op zoek naar een uitdagende onderzoeksstage voor minimaal 3 maanden. Een stage waarin je dit onderzoek helemaal eigen kunt maken, zodat je het optimale uit je stageperiode haalt en veel kunt leren. Herken je jezelf hierin? Reageer dan direct!


Wie zijn wij?

In een voortdurend veranderende markt is het voor bedrijven in de bouwsector essentieel om over de juiste markt- en marketinginformatie te beschikken. Als kennispartner levert BouwKennis deze informatie. Zo dragen wij actief bij aan het generen van focus in de strategie van onze afnemers. Wij voeren hiervoor marktonderzoek uit en houden alle marktontwikkelingen in de gaten

Requirements

Waar beschik je over om succesvol te zijn?

 • Een HBO of WO studie binnen marketing, bedrijfskunde, commerciële economie, international business
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • De juiste motivatie om een goed en bruikbaar product af te leveren


Wat bieden wij jou?

 • Een stabiele stageplek
 • Veel zelfstandigheid met de ondersteuning van een enthousiast team
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Een gezellig team


  Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar. Onze cultuur kenmerkt zich als ondernemend, direct en no nonsense. We werken hard en verwachten dat ook van jou, maar er is ook gelegenheid voor een goede grap op zijn tijd.


  Werken op afstand is ook bij ons op dit moment de norm. Kantoordagen zijn wel wenselijk, vooral tijdens het inwerktraject. Hierbij moet je denken aan 1 a 2 dagen werkzaam te zijn op het kantoor in Rotterdam. We volgen daar de richtlijnen die het RIVM stelt.


  Wil je graag bij ons aan de slag?
  Stuur ons dan een motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag bij BouwKennis stage zou willen lopen, wat je graag uit je stage zou willen halen én wat jij ons kunt bieden. Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen? Bel dan voor meer informatie naar (010) 20 66 996 en vraag naar Marlies Davids