Contentmarketeer

Omschrijving

Wij zijn momenteel op zoek naar een fulltime marketing communicatie specialist. Heb jij een vlotte pen waarmee je onze klanten zowel online als offline weet te boeien? Ben je het organisatietalent dat onze evenementen tot een succes maakt? Ben jij altijd op zoek naar hoe je de klantverwachting kunt overtreffen? En wil je werken in een omgeving waarin je de ruimte wordt gegeven om zelf vorm te geven aan de invulling van jouw functie? Lees dan verder en ontdek hoe spannend marktonderzoek kan zijn.

 

Marketing communicatie specialist (36-40 uur per week)

 

Als onze nieuwe marketeer ga je onder meer:

·         Interessante content realiseren zoals webteksten, blogs, factsheets en mailings.

·         Alle BouwKennis websites en het BouwKennisBlog beheren.

·         Onze contentmarketingcampagnes opzetten en coördineren.

·         Onze congressen, bijeenkomsten, workshops en trainingen organiseren.

·         Aan de slag met de branding van BouwKennis.

·         Actief in de weer met Social Media.

·         Onze teamuitjes bedenken en organiseren.

Hoe jouw dag eruit ziet:

Je dag begint met het beklimmen van zes trappen, of je neemt de lift in ons moderne kantoor, maar het kan natuurlijk ook dat je vanuit huis start. Je vraagt eerst naar de avond van je collega’s, pakt daarna je eerste kop koffie of thee en duikt vervolgens in je mailbox. Hier vind je meteen goed nieuws: gisteren ging je campagne voor een nieuw event van start en de eerste inschrijvingen zijn al binnen.

 

Vol goede moed ga je aan de slag met de nieuwe teksten voor één van de vijf websites waar jij verantwoordelijk voor bent. Tussendoor doe je even een belletje met één van de bloggers van het BouwKennisBlog die jouw hulp nodig heeft .

 

Na de lunch focus je je op de organisatie van de BouwKennis Jaarbijeenkomst. Er staat een briefing met één van de sprekers op het programma en ook de BouwKennis Marketing Jaarprijs vraagt je aandacht. Over vier weken zijn de eerste filmopnames al en er is nog veel te regelen. Je sluit je dag af met een overleg met het marketingteam, waarin weer een aantal leuke acties worden bedacht. Daarna neem je nog even je mail door en ga je op weg naar huis. Thuis plof je op de bank om even uit te rusten, maar je hebt nog voldoende energie over om er een leuke (sport)avond van te maken. 

Vereisten

Om succesvol te zijn beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Nieuwsgierigheid naar alle ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden.
 • Een commerciële instelling.
 • Bij voorkeur SEO-vaardigheden.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

We zijn op zoek naar iemand die zelf op onderzoek uitgaat en oplossingsgericht is. Je bent altijd aan het kijken hoe zaken beter kunnen. Onze cultuur kenmerkt zich als ondernemend, direct en no-nonsense. We werken hard en verwachten dat ook van jou. Je komt te werken binnen een jong, informeel en gezellig team waarbij zeker gelegenheid is voor een goede grap op zijn tijd.

 

Wat wij bieden:

 • Veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Snel kans op een vaste aanstelling, vaak al na zeven maanden.
 • 25 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Pensioenregeling.
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken en het indelen van je eigen werkdagen.
 • Een heerlijke gezamenlijke lunch.
 • Leuke teamuitjes die je zelf mag organiseren.
 • Een goed te bereiken locatie, zowel met OV, fiets als de auto.
 • Leuke enthousiaste collega’s

 

Over BouwKennis:

BouwKennis BV is de marktinformatiespecialist voor fabrikanten en handelaren in de bouw-, vastgoed- en installatiewereld. Wij leveren actuele en betrouwbare (onderzoeks)informatie zowel op papier als online. We vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen het leveren van informatie: wij willen onze klanten echt helpen om deze informatie te gebruiken. Daarvoor organiseren we met regelmaat events, ontwikkelen we onze producten in co-creatie met onze klanten en hebben we een BusinessClub waarbinnen onze klanten onderling kunnen netwerken en kennis kunnen delen. Onze klanten zijn commerciële beleidsmakers, zoals marketingmanagers en directeuren uit de handel en industrie van bouw- en installatiematerialen.

 

Heb je nog vragen? Bel dan naar onze directeur Boudewijn Goedhart op het nummer (010) 206 69 96. Direct solliciteren?